Introductie

Geconet zorgt voor de studie, installatie en service van universele bekabelingnetwerken

General Communications Networks, kortweg Geconet, is gespecialiseerd in de studie, het installeren en meten van alle bekabelingnetwerken. Als aannemer in elektriciteitswerken kan Geconet u tal van referenties voorleggen.

Een doordachte studie

Geconet beschikt over deskundige engineeringspecialisten. Zij ontwerpen totaalprojecten voor de bekabeling van netwerken voor informatica, communicatie en multimedia,… Geconet garandeert u een duidelijke prijsopgave en een nauwgezette begeleiding van elke opdracht.

 

 

Een professionele installatie

Geconet zorgt voor de professionele plaatsing van alle bekabelingnetwerken en elektriciteitsaannemingen. Ook een vakkundige opmeting is gewaarborgd. Gekwalificeerde technici staan in voor de montage en controle van elk type netwerk: coax en twinax kabels, UTP, STP, FTP, fiber optics, enz…

 

 

Een feilloze service

Geconet waarborgt u niet alleen een doordachte studie en een professionele installatie van de meest complexe bekabelingen. Geconet staat ook borg voor een onberispelijke afwerking, “as built” dossiers en een service 24 uur op 24.